Szolgáltatásaink

IRODAI SZÉKMASSZÁZS
Egyre több munkahelyen ismerik fel szerencsére, hogy fontos a stressz kezelése, nem csak a munkáltatók közérzetének javítása miatt, hanem mert ez szolgálja a munkáltatók érdekeit is. A stressz oldásában nyújt hatékony segítséget az irodai székmasszázs, amely segít, hogy hatékonyabbá, produktívabbá, kreatívabbá válhasson a munkavégzés.

Irodai székmasszázs segítségével csapatod testileg és szellemileg is gyorsan, kényelmesen frissülhet fel! Szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden tekintetben praktikus és megbízható segítséget jelentsen a dolgozóid számára.

Házhoz jövünk, legyen az irodád az ország bármely pontján. A neked megfelelő időpontban végezzük az irodai masszázst, alkalmazkodunk a munkatársak, illetve a céged időbeosztásához.

Az irodai székmasszázs előnye, hogy gyakorlatilag bárhol elvégezhető, hiszen a masszázsszék könnyen összeszerelhető és fölállítható. Azonban egy nyugodt helyiség mindenképp szükséges, hogy tényleg relaxáló hatása legyen a kezelésnek.

A masszázshoz mindössze 15-20 percre van szükség személyenként.

A kezeléseknél speciális technikát alkalmazunk, ami lehetővé teszi, hogy ruhán keresztül is hatékony legyen a masszázs. Célzott mozdulatokkal frissítjük fel a nyak, a váll, a hát, és a karok izomzatát, majd nyújtjuk is ezeket.